»  Community »  Site and Forum Suggestions and Comments
#"Search" not working?

Custom Search
Login | Register




Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 7:59 pm 
Site Admin
Site Admin
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Posts: 27028
Location: Houston, Tx
Me either....

_________________
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm


Profile  Offline
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 5:23 am 
Site Admin
Site Admin
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Posts: 2747
Location: Utah
Looking in to it and hope to have it working soon.

_________________
Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+


Profile  Offline
Reply with quote  
 Post subject: Re: "Search" not working?
PostPosted: Fri Mar 05, 2010 7:50 pm 
Site Admin
Site Admin
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Posts: 27028
Location: Houston, Tx
Search index should be rebuilt and working. If you have problems let us know.

_________________
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm


Profile  Offline
Reply with quote  
 Post subject: Re: "Search" not working?
PostPosted: Thu Jun 03, 2010 5:10 am 
Fifth Gear
Joined: Mon Nov 06, 2006 3:41 am
Posts: 8352
Location: Tenino, WA
Not working for me at all. I just tried searching for "injectors" "fuel rails" "440" "na fuel rails". Nothing. I know this information is on the board. I'm about to swap in NA rails and I was looking for some information on it but I guess I'll just wing it.

_________________
98 Metro Hatch Daily Driver :)
91 SS EJ20G Engine/Tranny/Diff Swap Build Thread Here
"Your testes are close to your bottom but you still play with them all the time." Jeremy Clarkson


Profile  Offline
Reply with quote  
 Post subject: Re: "Search" not working?
PostPosted: Thu Jun 03, 2010 1:45 pm 
Site Admin
Site Admin
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Posts: 27028
Location: Houston, Tx
viewtopic.php?f=14&t=44162

_________________
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm


Profile  Offline
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Panel

Top You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Dizayn Ercan Koc