personal message system

FAQs, community and board information.

Moderator: Moderators

Post Reply
quicklook
Second Gear
Posts: 260
Joined: Thu Jan 08, 2004 7:11 pm
Location: ohio

personal message system

Post by quicklook » Tue Apr 13, 2004 4:51 pm

is anyone else having trouble with the pm system?

it does not work in explorer for me.

magicmike
Fifth Gear
Posts: 2772
Joined: Thu Nov 21, 2002 8:30 pm
Location: USA, RI

Post by magicmike » Tue Apr 13, 2004 4:57 pm

I also cannot use pm's. I'm having trouble posting normally, I can only post using this quick post window

-Mike
-Mike

2011 Infiniti G37x Sedan - Current
2007 Ducati 800ss - Current
1994 Subaru Legacy Sport Wagon (White)
1994 Subaru Legacy Sport Wagon (Silver)
2003 Infiniri G35
1998 Infiniti I30t
1995 Honda Civic DX
1987 Subaru GL Wagon
1987 Subaru Loyale

DLC
Site Admin
Site Admin
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Location: Utah
Contact:

Post by DLC » Tue Apr 13, 2004 5:09 pm

I've had a few reports of problems after i upgraded the BBS forum software a week and a half ago.

This seems to be confined to a few people, so i'm pretty certain that it's not a BBS software problem and most likely a cookie/cache problem on your browsers.

Please try clearing your forum cookies and flushing your browser cache. If it's not working in IE, try Mozilla/Firefox or another non-IE based browser. If that doesn't seem to help, try your user account from another computer.
Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+

Legacy777
Site Admin
Site Admin
Posts: 27494
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Location: Houston, Tx
Contact:

Post by Legacy777 » Tue Apr 13, 2004 5:35 pm

Also,

please post your operating system, browser type, and version.

One last thing, log out and log back in again.
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm

magicmike
Fifth Gear
Posts: 2772
Joined: Thu Nov 21, 2002 8:30 pm
Location: USA, RI

Post by magicmike » Tue Apr 13, 2004 6:20 pm

where do you clear the cache in explorer?
-Mike

2011 Infiniti G37x Sedan - Current
2007 Ducati 800ss - Current
1994 Subaru Legacy Sport Wagon (White)
1994 Subaru Legacy Sport Wagon (Silver)
2003 Infiniri G35
1998 Infiniti I30t
1995 Honda Civic DX
1987 Subaru GL Wagon
1987 Subaru Loyale

vrg3
Vikash
Posts: 12517
Joined: Sun Nov 03, 2002 2:13 am
Location: USA, OH, Cleveland (sometimes visiting DC though)
Contact:

Post by vrg3 » Tue Apr 13, 2004 6:23 pm

What are the symptoms those with problems are experiencing?

Are you just not getting the pop-up notification? Are you not getting email notification? Are you unable to actually go to your PM box?
"Just reading vrg3's convoluted, information-packed posts made me feel better all over again." -- subyluvr2212

DLC
Site Admin
Site Admin
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Location: Utah
Contact:

Post by DLC » Tue Apr 13, 2004 6:27 pm

Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+

quicklook
Second Gear
Posts: 260
Joined: Thu Jan 08, 2004 7:11 pm
Location: ohio

system

Post by quicklook » Tue Apr 13, 2004 9:36 pm

mac os 9 and X.

cannot send or receive pm or make a post in explorer pretty new version.

did dump cache. no help.

did dump cookies. no help.

i have netscape and use that.

legacy92ej22t
Knowledgeable
Knowledgeable
Posts: 5203
Joined: Thu Nov 07, 2002 3:59 am
Location: Cogan Station, PA

Post by legacy92ej22t » Tue Apr 13, 2004 9:58 pm

Hmm, strange. I use explorer all the time and have never had a problem with the pm's or posting.
-Matt

'92 SS 5mt. All go and no show. Sold :(
'94 Audi UrS4 Modded (new project)
'96 Outback 5mt.
'07 Legacy 2.5i SE

[quote="Redlined"]
Oh... and I hope the fucker get bunked with Gunter, arrested for raping Gorillas.[/quote]

minoru
First Gear
Posts: 76
Joined: Tue Feb 24, 2004 4:28 am
Location: Toronto Canada
Contact:

Post by minoru » Tue Apr 13, 2004 11:53 pm

On my WinXp I never had problems using the forum...but on Mac OS X I couldn't reply either. I was using IE. I didn't try netscape....
So I think it is the Mac to blame not the IE.
93 Legacy EJ22T Station Wagon (4EAT-unfortunately)
God gave us cars so we can enjoy life faster!!!

J-MoNeY
Fourth Gear
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 16, 2003 9:15 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by J-MoNeY » Thu Apr 22, 2004 12:36 am

XP Pro
MSN 8
Udated explorer.

I can't post without taking off my firewall and refreshing 10 times.
98 LGT

DLC
Site Admin
Site Admin
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Location: Utah
Contact:

Post by DLC » Thu Apr 22, 2004 1:34 am

Try clearing your cookies/cache files. Also try Mozilla/Firefox as an alternative browser.
Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+

QuickDrive
Lurker-King
Posts: 1050
Joined: Mon Nov 03, 2003 8:36 pm
Location: Moncton NB Canada
Contact:

Post by QuickDrive » Thu Apr 22, 2004 1:41 am

Don't use MSN...
Use internet explorer.
R I P-------- 91 Turbo 4EAT --------R I P

J-MoNeY
Fourth Gear
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 16, 2003 9:15 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by J-MoNeY » Thu Apr 22, 2004 2:10 am

I have cleared my cookies and crap. No help. Let me clerify my statement. I use IE powered by MSN and Dellnet. I do not plan on using Mozilla or anything else.
98 LGT

vrg3
Vikash
Posts: 12517
Joined: Sun Nov 03, 2002 2:13 am
Location: USA, OH, Cleveland (sometimes visiting DC though)
Contact:

Post by vrg3 » Thu Apr 22, 2004 2:17 am

I still don't understand the symptoms. What exactly happens when you try to make a post or send a PM? What happens when someone sends you a PM?
"Just reading vrg3's convoluted, information-packed posts made me feel better all over again." -- subyluvr2212

J-MoNeY
Fourth Gear
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 16, 2003 9:15 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by J-MoNeY » Thu Apr 22, 2004 5:57 am

What happens: I click "post reply" it goes to a blank gray screen where I can see the BBS logo and stuff, but will not go directly to the place where I type what I need to say. Same thing happens with my PM's.
98 LGT

vrg3
Vikash
Posts: 12517
Joined: Sun Nov 03, 2002 2:13 am
Location: USA, OH, Cleveland (sometimes visiting DC though)
Contact:

Post by vrg3 » Thu Apr 22, 2004 6:08 am

What about the quick reply?
"Just reading vrg3's convoluted, information-packed posts made me feel better all over again." -- subyluvr2212

J-MoNeY
Fourth Gear
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 16, 2003 9:15 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by J-MoNeY » Fri Apr 23, 2004 1:45 am

Works.
98 LGT

quicklook
Second Gear
Posts: 260
Joined: Thu Jan 08, 2004 7:11 pm
Location: ohio

Post by quicklook » Wed May 12, 2004 3:00 pm

minoru wrote:On my WinXp I never had problems using the forum...but on Mac OS X I couldn't reply either. I was using IE. I didn't try netscape....
So I think it is the Mac to blame not the IE.
my personal messaging now works again on my mac, while using interner explorer.

it did not work on 5/11/04 and now today, 5/12/04, it does and has a new black look.

nothing was changed on my computer.

so i guess it was not my mac.

:twisted:

DLC
Site Admin
Site Admin
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Location: Utah
Contact:

Post by DLC » Wed May 12, 2004 5:15 pm

Yeah, i get the feeling that there was something either on the subSilver style that was causing wierd problems, or that some cached files were corrupt.

The other styles would require your browser to redownload and cache everything again, eliminating any usage of the previously cached files.

Glad to hear that it's working again.
Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+

Legacy777
Site Admin
Site Admin
Posts: 27494
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Location: Houston, Tx
Contact:

Post by Legacy777 » Wed May 12, 2004 5:44 pm

Dave did you change board versions when you changed styles?
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm

DLC
Site Admin
Site Admin
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 15, 2002 1:58 am
Location: Utah
Contact:

Post by DLC » Wed May 12, 2004 7:51 pm

Nope.
Legacy Central
2001 Legacy Outback Wagon | 2005 OB XT LTD | 1997 Legacy Outback Limited | 1998 Legacy L Wagon | 2000 GT Limited | 93 Legacy Touring Wagon 5MT | 90 Legacy L+

legacy92ej22t
Knowledgeable
Knowledgeable
Posts: 5203
Joined: Thu Nov 07, 2002 3:59 am
Location: Cogan Station, PA

Post by legacy92ej22t » Fri Jun 17, 2005 3:42 am

I'm getting this message when trying to PM. What gives?

Ran into problems sending Mail. Response: 503 RCPT first (#5.5.1)

DEBUG MODE

Line : 184
File : /home/kampf/bbs.legacycentral.org/includes/smtp.php
-Matt

'92 SS 5mt. All go and no show. Sold :(
'94 Audi UrS4 Modded (new project)
'96 Outback 5mt.
'07 Legacy 2.5i SE

[quote="Redlined"]
Oh... and I hope the fucker get bunked with Gunter, arrested for raping Gorillas.[/quote]

Legacy777
Site Admin
Site Admin
Posts: 27494
Joined: Tue Oct 15, 2002 11:37 am
Location: Houston, Tx
Contact:

Post by Legacy777 » Fri Jun 17, 2005 3:46 am

who you trying to pm?

Their email address is probably incorrectly formatted. Post or pm the name, and I'll take a look.
Josh

surrealmirage.com/subaru
1990 Legacy (AWD, 6MT, & EJ22T Swap)
1997 Impreza OBS

If you need to get a hold of me please email me rather then pm

legacy92ej22t
Knowledgeable
Knowledgeable
Posts: 5203
Joined: Thu Nov 07, 2002 3:59 am
Location: Cogan Station, PA

Post by legacy92ej22t » Fri Jun 17, 2005 3:50 am

Pming you.
-Matt

'92 SS 5mt. All go and no show. Sold :(
'94 Audi UrS4 Modded (new project)
'96 Outback 5mt.
'07 Legacy 2.5i SE

[quote="Redlined"]
Oh... and I hope the fucker get bunked with Gunter, arrested for raping Gorillas.[/quote]

Post Reply